< HOME
 Contact |  Colofon | © Copyright

Doe meer met afval.

Een initiatief van
alle Utrechtse Gemeenten

Doe meer met afval -

Afvalroadshow

Met de afvalroadshow willen de Utrechtse gemeenten hun inwoners (jong en oud) fysiek en persoonlijk in contact laten komen met het belang van afvalscheiding en de manier om met hun afval om te gaan. De mobiele roadshow is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook alle andere inwoners uit de provincie Utrecht zijn van harte welkom. De komende jaren gaat de afvalroadshow op tournee langs alle Utrechtse gemeenten.


Waar te zien?


Op dit moment is de Afvalroadshow niet meer actief en niet meer op tournee door de Utrechtse gemeenten.Ook in gemeente Lopik regelt leerling Afvalroadshow voor zijn school

>>lees verder


Leerling regelt leerzame Afvalroadshow voor haar school

>>lees verderOp een interactieve uitdagende én leerzame manier worden volwassenen en kinderen persoonlijk en spelenderwijs bewustgemaakt en geïnformeerd over alle ins en outs van afvalscheiding. In het voertuig zijn allerlei doe- en spelelementen, informatieve en audiovisuele middelen opgebouwd. De campagnefilm ‘Doe meer met afval’ draait op een groot scherm. Gastheren en -vrouwen begeleiden de bezoekers en staan ze te woord. Met de afvalroadshow vragen de gemeenten ook extra aandacht voor de manieren van afvalinzameling, het belang van afvalscheiding en afvalrecycling.

    


Een initiatief van
alle Utrechtse gemeenten